Βάπτιση Λουκά-Φίλλιπου: Μία Ηλιόλουστη Μέρα Γεμάτη Αγάπη και Χαρά

Στις 16 Ιουνίου 2024, το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο Άνω Ζευγαράκι Αγρινίου έγινε το επίκεντρο μιας μοναδικής γιορτής. Η Βασιλική και ο Greg, οι υπερήφανοι γονείς, μαζί με τον πρωταγωνιστή της ημέρας, ταξίδεψαν ειδικά από τη Νέα Υόρκη για αυτή την ξεχωριστή περίσταση. Η νονά Αλεξάνδρα, με τρυφερότητα και αγάπη, στάθηκε δίπλα στον μικρό Λουκά-Φίλλιπο, κάνοντάς τον να νιώσει ασφαλής και χαρούμενος.

Το σκηνικό ήταν μαγευτικό: μια ηλιόλουστη και ζεστή καλοκαιρινή μέρα, με θέα που έκοβε την ανάσα. Από το ειδυλλιακό εκκλησάκι, το βλέμμα ταξίδευε στις δύο λίμνες, Τριχωνίδα και Λυσιμαχεία, που λαμπύριζαν κάτω από τον λαμπερό ήλιο, με το Αγρίνιο να απλώνεται ανάμεσά τους σαν πίνακας ζωγραφικής.

Σε αυτό το μοναδικό σκηνικό, ο μικρός Λουκάς – Φίλιππος έγινε ο πρωταγωνιστής μιας όμορφης γιορτής, περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων του. Κάθε φωτογραφία αποτυπώνει τη μαγεία και τη συγκίνηση αυτής της ξεχωριστής ημέρας – από τα χαμόγελα των γονιών μέχρι τα λαμπερά μάτια του μικρού.

Ευχόμαστε στον Λουκά – Φίλιππο μια ζωή γεμάτη αγάπη, χαρά και όμορφες στιγμές, όπως αυτή η υπέροχη μέρα που γιορτάσαμε όλοι μαζί!

Για την φωτογράφιση και την βιντεοσκόπησή σας και διαθέσιμες ημερομηνίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 6976989881. Δες τις απίστευτες προσφορές μας στην ιστοσελίδα μας εδώ. Δες και την δουλειά μας εδώ.

Δες τις απίστευτες προσφορές μας στην ιστοσελίδα μας εδώ: https://tinyurl.com/28r3opng

Δες και την δουλειά μας εδώ: https://tinyurl.com/28czlyyy

Ακολούθησέ μας και στην σελίδα μας στο Facebook για να βλέπεις συνεχώς το υλικό που ανεβάζουμε από κάθε φωτογράφιση βάπτισης, φωτογράφιση γάμου, φωτογραφίσεις από εκδηλώσεις, clubs και τις απίθανες προσφορές μας για γάμο και βάπτιση: https://www.facebook.com/zoomphotography.gr

Ακολούθησέ μας και στο Instagram για να βλέπεις τα πάντα: https://www.instagram.com/zoomphotography.gr/

@natashagiagkiozi, @nektarios_livitsanos
#baptism #baptismday #christening #baby #babybloom #newname #baptismphoto #babyphotography #baptismphotography #babyvideography #baptismvideography #babyphotoshooting #photoshooting #agrinio #zoom #zoom_photography #zoom_cinematography #zoom_videography #besteam #konstantinosbaptism #stamna #agrinio #familylove #baptismceremony #celebration #traditionalparty #zoomphotography


Δείγμα φωτογραφιών από την βάπτιση: (click στις φωτογραφίες για μεγέθυνση):


Επικοινωνήστε μαζί μας για την βάπτιση του μωρού σας, χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω (πατήστε στο +)

    Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

    Please prove you are human by selecting the key.

    Ημερομηνία: :16 Ιουνίου 2024
    209 φίλοι μας το είδαν