Φωτογράφιση Γενεθλίων στην δυτική Ελλάδα (Αγρίνιο) και την Κύπρο

Τα γενέθλιά μας και τα γενέθλια του μωρού μας είναι μια από τις σημαντικότερες μέρες μας, κάθε χρόνο και επιβάλλεται να το γιορτάζουμε παρέα με τους αγαπημένους μας.

Ειδικότερα στα πρώτα χρόνια του μωρού μας που όλα αλλάζουν μέρα με την μέρα (εμφάνιση, ύψος, συμπεριφορά), θέλουμε να τα θυμόμαστε όλα, όπως ακριβώς έγιναν.

Καλέστε των φωτογράφο μας στον χώρο που θα κάνετε τα γενέθλιά σας, στο σπίτι, σε παιδότοπο, στο πάρκο ή όπου αλλού επιθυμείτε και αποκτήστε επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο χωρίς κανένα άγχος.

Εσείς θα έχετε να ασχοληθείτε, μόνο με τους καλεσμένους σας!

Απίστευτο αποτέλεσμα που μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα υπέροχο, ψηφιακό άλμπουμ, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά μας και να δημιουργήσετε ένα απίθανο αρχείο μαζί με τα άλμπουμ γάμου, της βάπτισης κ.α. που ήδη έχετε.

Φωτογράφιση βάπτισης στο Αγρίνιο

Birthday Plus

 • Επαγγελματική φωτογράφιση του party των γενεθλίων σας
 • Χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των φωτογραφιών
 • Ψηφιακή επεξεργασία και ρετουσάρισμα των φωτογραφιών
 • Όλες οι φωτογραφίες, παραδίδονται σε πλήρη ανάλυση, χωρίς κωδικούς, κλειδώματα και περιορισμούς
* Συνδύασε την προσφορά μας με ένα υπέροχο, premium ψηφιακό άλμπουμ
* Συνδύασε την προσφορά μας με επαγγελματική βιντεοσκόπηση με έως 4 βιντεοκάμερες και κρυστάλλινο ήχο, ειδικά ηχογραφημένο και επεξεργασμένο, για απίστευτο αποτέλεσμα.
 Επικοινώνησε μαζί μας (GR +30) 6976989881 για το Αγρίνιο και την υπόλοιπη Ελλάδα και στο (CY +357) 96 194 682 για την Πάφο και την υπόλοιπη Κύπρο ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω, για να ενημερωθείς για τις διαθέσιμες ημερομηνίες μας.

* Όλες οι τιμές που εμφανίζονται σε προσφορές υπηρεσιών κ.α. απαλλάσσονται από τον φ.π.α. βάσει νόμου για την Ελλάδα οπότε η τιμή που εμφανίζεται στο σύνολο είναι η τελική τιμή αλλά, επιβαρύνεται με 19% για την Κύπρο, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Οι τιμές, δεν περιλαμβάνουν το κόστος μεταφοράς σε απομακρυσμένες ή/και δυσπρόσιτες περιοχές (διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου, Όροι & Προϋποθέσεις της εταιρίας μας)

Ζητήστε μας προσφορά για την φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση των γενεθλίων σας.

Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημερομηνίες μας και ζητήστε να κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού, ώστε να μπορέσουμε να γνωριστούμε και να μας δοθεί η δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε περισσότερα δείγματα και άλμπουμ από τις πιο πρόσφατες δουλειές μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέστε στο (GR +30) 6976989881 για το Αγρίνιο και την υπόλοιπη Ελλάδα και στο (CY +357) 96 194 682 για την Πάφο και την υπόλοιπη Κύπρο

  Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  Please prove you are human by selecting the tree.

  Συνδυάστε τις καταπληκτικές προσφορές μας με ένα ή περισσότερα ψηφιακά άλμπουμ υψηλής ποιότητας και αισθητικής

  Απολαύστε υψηλής ποιότητας βίντεο με ειδικά ηχογραφημένο, κρυστάλλινο ήχο και προσωποποιημένο μενού