Δημιουργούμε για εσάς το ψηφιακό σας άλμπουμ

Σχεδιασμός ψηφιακού άλμπουμ

Η δημιουργία του ψηφιακού άλμπουμ, είναι μια χρονοβόρα εργασία για τους επαγγελματίες, που το γνωρίζουν καλά αλλά και για τους ιδιώτες που έχουν αποθηκευμένες, όμορφες φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της ζωής τους.

Το να έχουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες εκτυπωμένες σε ένα ψηφιακό άλμπουμ είναι πολύ όμορφο, το έχουμε διαθέσιμο κάθε στιγμή και έχουμε ασφαλισμένες τις φωτογραφίες από τυχών διαγραφή ή βλάβη στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνό μας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του ψηφιακού σας άλμπουμ (για επαγγελματίες και ιδιώτες), και την αποστολή του για εκτύπωση σε εταιρία της αρεσκείας σας ή απ’ ευθείας σ’ εσάς ώστε να αναλάβετε μόνοι σας την εκτύπωσή του.

Η Διαδικασία είναι απλή

 1. Μετά από επικοινωνία και συνεννόηση, μας στέλνετε τις φωτογραφίες σας, Καλέστε μας στο (GR +30) 6976989881
 2. Εμείς αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του ψηφιακού άλμπουμ,
 3. Σας στέλνουμε σύνδεσμο όπου θα μπορείτε να το ελέγξετε ή να το στείλετε στους πελάτες σας να το ελέγξουν, σε μορφή βιβλίου με σελίδες (Flipbook),  Δείτε άλμπουμ γάμου και βάπτισης (δική μας φωτογράφιση), εδώ: Παναγιώτης & Γεωργία , Ελένη & Τάσος βάπτισης εδώ: Χρυσαφένια
 4. Σημειώνουμε και κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές, αν χρειαστεί,
 5. Τέλος, σας στέλνουμε τα αρχεία προς εκτύπωση σε μορφή Jpg, pdf, psd ή Idml (Adobe InDesign), για να αναλάβετε εσείς την εκτύπωση ή αναλαμβάνουμε εμείς και την εκτύπωση αφού επιλέξετε τον τύπο του ψηφιακού άλμπουμ που προτιμάτε από τις επιλογές που θα σας δώσουμε.

Ο σχεδιασμός ψηφιακού άλμπουμ, διαρκεί 2-5 ημέρες για να έχετε στα χέρια σας, έτοιμα τα αρχεία του ψηφιακού σας άλμπουμ.

Για τους επαγγελματίες, δεν εκτυπώνουμε σε κανένα σημείο τα δικά μας λογότυπα ή/και τον τίτλο της εταιρίας μας. Στον πελάτη σας φαίνεστε πάντα εσείς!

Σχεδιασμός ψηφιακού άλμπουμ
Σχεδιασμός ψηφιακού άλμπουμ

Επιλέξτε το στυλ που προτιμάτε. Κλασικό, μοντέρνο ή μίνιμαλ.

Θα το σχεδιάσουμε για εσάς με βάση το δικό σας γούστο και επιλογές

Ζητήστε μας προσφορά για τον σχεδιασμό ή/και την εκτύπωση προαιρετικά του δικού σας ψηφιακού άλμπουμ

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέστε στο (GR +30) 6976989881 για το Αγρίνιο και την υπόλοιπη Ελλάδα και στο (CY +357) 96 194 682 για την Πάφο και την υπόλοιπη Κύπρο

  Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  Please prove you are human by selecting the tree.

  Συνδυάστε τις καταπληκτικές προσφορές μας με ένα ή περισσότερα ψηφιακά άλμπουμ υψηλής ποιότητας και αισθητικής