Ψηφιακό άλμπουμ Lay Flat

Ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ σχεδιασμένο γραφιστικά σε ανάπτυγμα (σαλόνι). Το άνοιγμα σε 180 μοίρες με το κινηματογραφικό format επιτρέπει μια πανοραμική απεικόνιση του κάθε σαλονιού. Η καινοτόμος μηχανική του στο άνοιγμα και στο κλείσιμο εγγυάται την αναλλοίωτη διατήρησή του στο πέρασμα των χρόνων. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό προϊόν με ιδιαίτερη μαγεία που περιγράφει κάθε ιστορία με τον πιο ωραίο τρόπο.

Για την αντοχή του άλμπουμ σε βάθος χρόνου, οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν τα ανώτερα συστήματα βιβλιοδεσίας. Οι Hot Melt (θερμές) κόλλες που χρησιμοποιούν επιτρέπουν την αποφυγή μόνιμων σκεβρωμάτων στα άλμπουμ, αφού δεν περιέχουν καθόλου στοιχεία νερού. Ακόμα και σε περιόδους μεγάλης υγρασίας (φθινόπωρο – χειμώνας), τα άλμπουμ επανέρχονται εύκολα στην αρχική τους καλή κατάσταση, χωρίς να χρειαστούν κάποια ιδιαίτερη φροντίδα.

Στον χώρο μας, μπορείτε να δείτε όλα τα άλμπουμ από πρόσφατες, πραγματικές δουλειές μας και όχι δείγματα.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 6976989881 ώστε να δούμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε το ιδανικό άλμπουμ για τον γάμο ή την βάπτιση του μωρού σας.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ

Η ακριβής προετοιμασία και η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι αυτό που διακρίνει ένα ποιοτικό προϊόν. Μεταξύ αυτών των στοιχείων, ένα από τα σημαντικότερα είναι η επένδυση, δηλαδή το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Η κατάλληλη επιλογή στο χρώμα και στο υλικό είναι αναγκαία για έναν αρμονικό συνδυασμό και μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ του εξωφύλλου και του εσωτερικού των σελίδων. Εκτός από λόγους αισθητικής, οι επενδύσεις παίζουν βασικό ρόλο στη μηχανική σύνδεση μεταξύ του εξωφύλλου και του σώματος. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά που έχουν τις προδιαγραφές για την εκπλήρωση αυτής της ουσιώδους λειτουργίας.

Η χρωματική παλέτα σε υφάσματα και δερματίνες έχει εξαιρετικό εύρος. Η πληθώρα διαφορετικών υφών και χρωμάτων στα υλικά θα ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση. Εσείς επιλέγετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας το προσφέρουμε.

Ενιαίο εξώφυλλο από πλαστικοποιημένο φωτογραφικό χαρτί (Photo Wrap)

Όλο το εξώφυλλο αποτελείται από μία πλαστικοποιημένη φωτογραφία για προστασία από τη φθορά του χρόνου λόγω της χρήσης.

Παραδείγματα ενιαίων εξωφύλλων με πλαστικοποιημένη φωτογραφία


Εξώφυλλο από Δερματίνη (Photo Wrap)

Δερματίνη με εκτύπωση ονομάτων

Εξώφυλλα που έχουν επένδυση δερματίνης. Υπάρχει επιλογή να αποτελούνται μόνο από δερματίνη στην οποία μπορούν να εκτυπωθούν ονόματα με διάφορους τρόπους (έγχρωμη εκτύπωση, πυρογραφία, βαθυτυπία, χρυσοτυπία, ασημοτυπία, μαύρη ή άσπρη πάστα και διάφορα άλλα πλακάτα χρώματα).


Εξώφυλλο από Ύφασμα(Photo Wrap)

Εξώφυλλα που έχουν βάση το ύφασμα. Μπορούν να αποτελούνται μόνον από υφάσματα στην οποία μπορούν να εκτυπωθούν ονόματα με διάφορους τρόπους (έγχρωμη εκτύπωση, βαθυτυπία, χρυσοτυπία, ασημοτυπία, μαύρη ή άσπρη πάστα και διάφορα άλλα πλακάτα χρώματα.

Σειρά εξωφύλλων «Tangram»(Photo Wrap)

Εικαστικές προτάσεις που συνδυάζουν δερματίνη και plexiglass.

Τα άλμπουμ της σειράς ξεχωρίζουν για το γεωμετρικό στυλ, τις λιτές γραμμές και την διαχρονική αισθητική τους και είναι ιδανικα και για βάπτιση αλλά και γάμο. Αποτελούνται από σχέδια, που αναδεικνύονται με μοντέρνα υλικά, όπως plexiglass και δερματίνες με ξεχωριστές υφές και χρώματα.

Εξώφυλλα με βάση το ξύλο(Photo Wrap)

Τα εξώφυλλα που έχουν ως βάση το ξύλο, έχουν ύφασμα στη ράχη και ξύλινο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο. Ακόμη, μπορούν να έχουν ξύλινο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο και μόνο την ράχη από ύφασμα. Το ξύλο είναι διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις, του φυσικού χρώματος και σε τεχνοτροπία λευκού. Είναι ένα από τα πιο περίτεχνα υλικά, το οποίο αν δουλευτεί κατάλληλα και στο τεχνικό αλλά και στο σχεδιαστικό του μέρος, μπορεί να μας δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα, αφού επιδέχεται εκτύπωση αλλά και χάραξη.

Εξώφυλλο με βάση το αλουμίνιο(Photo Wrap)

Το εξώφυλλο καλύπτεται σε πολύ μεγάλο μέρος από φωτογραφία τυπωμένη σε μέταλλο. Το πίσω μέρος και η ράχη του εξώφυλλου είναι από δερματίνη ή ύφασμα. Η εκτύπωση στο μέταλλο είναι έγχρωμη αλλά η βάση του μετάλλου μπορεί να είναι λευκή, ασημένια, χρυσή ή χάλκινη, αφήνοντας έτσι μια ξεχωριστή αίσθηση στην εκτύπωση της φωτογραφίας.

Ο συνδυασμός των χρωμάτων της επιλεγμένης φωτογραφίας με τη βάση του μετάλλου μπορεί να δώσει πολύ ωραία αποτελέσματα.

Εξώφυλλο από Plexiglass

Plexiglass εμπρός και δερματίνη ή ύφασμα στη ράχη και το οπισθόφυλλο

Δειγματολόγια υλικών επένδυσης

Δείγματα των υλικών επένδυσης των εξωφύλλων

Υφάσματα


Δερματίνες


Δείγματα ψηφιακών άλμπουμ πελατών μας για να σας δώσει ιδέες

Χριστόφορος & Πετρούλα

Τάσος & Ελένη

Θεόδωρος - Βάπτιση

Παναγιώτης & Γεωργία